0 emner
+45 6061 4646 floridor@floridor.dk

.

MÅ VI
PRÆSENTERE

SMAGEN AF EN ANDEN VERDEN

FYLDTE LÆKKERIER

.

LUKSUØS LAKRIDS

i absolut verdensklasse

Floridor sigter på at lave det absolut ypperligeste inden for konfekture. Alle vore produkter er lavet med passion for faget og kærlighed til de ingredienser vi bruger.

smagen er helt unik

Less is more, er et godt engelsk udtryk, som vi tager meget seriøst. Vi benytter ingen genveje til at forbedre farve eller smag i vore lakrids. Her benyttes kun helt naturlige ingredienser.

Flere delikate variationer

Vi udbygger hele tiden vores sortiment af lækre lakridser. Her finder du et lille udvalg af de meste populære af slagsen. De er alle tilberedt med samme forudsætninger. Nemlig med kærlighed og de bedste råvarer man kan tænke sig.

Salt lakrids

Test 

Engelsk Lakrids

Tekst

Blød sød lakrids

Tekst

måske verdens bedste

Vi vil være iblandt verdens bedste til lakrids. (Punktum) Derfor er det yderst vigtigt at produktet er 110% i orden. Har du spørgsmål eller kommentar til vore produkter, selvom det er ris eller ros, så vil vi meget gerne høre det.

et helt nyt mærke

Floridor er et nyt brand som leverer fantastisk spændende highend produkter af absolut højeste kvalitet fra hele verden.

for feinsmeckere

Vores produkter er for dem som sætte stor pris på exceptionelle smagsoplevelser. Er du til gourmet, vil du elske Floridor!

vil være bedst

Vi vil konstant søge at blive de bedste på markedet. En hæder vi vil opnå med ihærdighed, grundighed og kærlighed.

Suplim kvalitet & overdådig smag

Floridor får alle sine produkter fra mindre økologiske og bæredygtige producenter. Det er yderst vigtigt at alle vores råvarer lever op til en meget høj standard. Vi vil have at vore lakridser, skal være af de ypperligste, man kan finde på markedet. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Dette er vores garanti og sikkerhed for at vi kan levere, et produkt af absolut højeste klasse.

Kvalitet er essentielt

Alle ingredienser og af absolut højeste kvalitet. Vi fokuserer på det gode håndværk, en høj hygiejnestandard og sporbarhed gennem processerne. For os er kvalitet vigtigere end kvantitet. 

Udsøgt lakrids fra hele verden

Floridor er unik på mange måder. Men der som vi skiller os væsentligt fra alle øvrige lakrids leverandører, er at vi samarbejder med flere af de absolut bedste lakrids producenter fra hele verden. Vi søger at finde de lakrids leverandører, som formår at skille sig ud på væsentlige parmetere, som ægthed, ærlighed og godt håndværk.

Fra jord til bord

Lidt omkring vores dygtige partner til Floridor

Tekster om producenter fra hele verden…

Læs mere om ...

giv en gave fra floridor

Floridor er designet til at skulle gives væk som gave. Vi har gjort ekstra meget ud af vores emballege, således den passer perfekt som vært- eller værtindegave. Der er måske en ven, veninde, kollega eller forretningsforbindelse, som vil elske at modtage en flot gave fra Floridor.

sød, salt og salmiak

Der skal være en lakrides for enhver smag. Alle vore lakridser er tilsmagt omhyggeligt og efter alle kunstens regler.  

Vi har fra begyndelsen sat ambitionsniveauet højt. Derfor vil vi kontinuerligt arbejde hårdt på at optimerer alle vores spændende produkter. Meningen med dette er at stadfæste Floridor, som et stærkt brand inden for det eksklusive. Alt hvad vi levere, skal være det absolut bedste på markedet. Håber meget du vil tage godt imod vores koncept og skulle du have nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig herunder.

– René Rodam Adm. dir. Floridor

Kontakt Os

Har du spørgsmål til vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vil forsøge at svare dig inden for 24 timer, men skulle der gå lidt lægere, håber vi må trække på din tålmodighed.