0 emner
+45 6061 4646 floridor@floridor.dk

.

LUKSUØS LAKRIDS

GAVER SOM GIVES MED GLÆDE

.

LUKSUØS LAKRIDS

i absolut verdensklasse

Floridor sigter på at lave det absolut ypperligeste inden for konfekture. Alle vore produkter er lavet med passion for faget og kærlighed til de ingredienser vi bruger.

smagen er helt unik

Less is more, er et godt engelsk udtryk, som vi tager meget seriøst. Vi benytter ingen genveje til at forbedre farve eller smag i vore lakrids. Her benyttes kun helt naturlige ingredienser.

Flere delikate variationer

Vi udbygger hele tiden vores sortiment af lækre lakridser. Her finder du et lille udvalg af de meste populære af slagsen. De er alle tilberedt med samme forudsætninger. Nemlig med kærlighed og de bedste råvarer man kan tænke sig.

Salt lakrids

Test 

Engelsk Lakrids

Tekst

Sød lakrids

Tekst

Chili lakrids

Test 

Karamel Lakrids

Tekst

Jordbær lakrids

Tekst

måske verdens bedste

Vi vil være iblandt verdens bedste til lakrids. (Punktum) Derfor er det yderst vigtigt at produktet er 110% i orden. Har du spørgsmål eller kommentar til vore produkter, selvom det er ris eller ros, så vil vi meget gerne høre det.

Suplim kvalitet & overdådig smag

Floridor får alle sine produkter fra mindre økologiske og bæredygtige producenter. Det er yderst vigtigt at alle vores råvarer lever op til en meget høj standard. Vi vil have at vore lakridser, skal være af de ypperligste, man kan finde på markedet. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Dette er vores garanti og sikkerhed for at vi kan levere, et produkt af absolut højeste klasse.

Kvalitet er essentielt

Alle ingredienser og af absolut højeste kvalitet. Vi fokuserer på det gode håndværk, en høj hygiejnestandard og sporbarhed gennem processerne. For os er kvalitet vigtigere end kvantitet. 

Udsøgt lakrids fra hele verden

Floridor er unik på mange måder. Men der som vi skiller os væsentligt fra alle øvrige lakrids leverandører, er at vi samarbejder med flere af de absolut bedste lakrids producenter fra hele verden. Vi søger at finde de lakrids leverandører, som formår at skille sig ud på væsentlige parmetere, som ægthed, ærlighed og godt håndværk.

op på lakridserne

Et godt gammelt dansk udtryk

At komme op på lakridserne, betyder at være opmærksom eller parat. Det forsøger vi altid at være. Vi vil ihverfald gerne være på forkant med helt nye fantastiske lakridser. De lakridser vi har i vore sortiment, er nøje udvalgt og testet af nogle af de ypperligste eksperter inden for lakrids. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, ej heller med den måde de bliver kreeret. De er udsøgte fordi vi kun vil nøjes med de absolut bedste ingredienser. De er ofte håndlavet og blidt bearbejdet af folk som kan deres håndværk.

Læs mere om ...

giv en gave fra floridor

Floridor er designet til at skulle gives væk som gave. Vi har gjort ekstra meget ud af vores emballege, således den passer perfekt som vært- eller værtindegave. Der er måske en ven, veninde, kollega eller forretningsforbindelse, som vil elske at modtage en flot gave fra Floridor.

PAKKET I GLAS & TRÆ

Som du givet ved er emballage er ikke bare emballage. Det er vigtigt at alt, eller næsten alt på emballagen kan genbruges og dermed gå ind i en naturlig cyklus, hvor materialerne ikke bruger af jordens råstoffer, som frembringer unødvendigt co2.

Ved første øjekast kan det se ud til at Floridor bruger mere embalage end nødvendigt. Men der faktisk mening med den emballage vi bruger. Vi bruger nemlig ikke noget ret meget plast materiale. Alle vore emballager er laver at materiale som enten kan genbruges eller kan indgår en det naturlige kredsløb.

Indholdet er fortrinsvis pakket i glas med lufttætte låg. Udenom er så en gaveæske, hvor det meste er træ fra bambus eller gananvendeligt træ. Floridor støtter genbrugstanken.

Kontakt Os

Har du spørgsmål til vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vil forsøge at svare dig inden for 24 timer, men skulle der gå lidt lægere, håber vi må trække på din tålmodighed.