0 emner
+45 6061 4646 floridor@floridor.dk

GAVER SOM GIVES MED GLÆDE

.

.

MARMELADE I VERDENSKLASSE

i absolut verdensklasse

Floridor sigter på at lave det absolut ypperligeste inden for marmelader. Alle vore produkter er lavet med passion for faget og kærlighed til de frugter eller bær vi bruger. 

smagen er helt unik

Less is more, er et godt engelsk udtryk, som vi tager meget seriøst. Vi benytter ingen genveje til at forbedre farve eller smag i vore marmelader. Her benyttes kun helt naturlige ingredienser.

Flere fantastiske variationer

Vi udbygger hele tiden vores sortiment af spændende marmelader. Her finder du et lille udvalg af de meste populære af slagsen. De er alle tilberedt på samme måde. Med kortest mulig kogetid og med de bedste råvarer man kan tænke sig.

Blåbær marmelade

Marmelade med masser af smag af modne bær, tilsmagt med hvid rom.

Blå Vindrue Marmelade

Marmelade med udsøgte vindruer og en let smag af dansk whisky.

Brombær marmelade

Marmelade med vilde brombær tilsmagt med den fyldig mørk rom.

Orange marmelade

Marmelade med eksotisk smag af appelsin cremet konsistens og tilsmagt med dessertvin.

Jordbær Marmelade

Marmelade med danske jordbær og med et stænk af stærk og fyldig vodka.

Stikkelsbær marmelade

Marmelade med modne stikkelsbær giver en fyldig lækker smag. Tilsat lys rom.

måske verdens bedste

Vi vil være iblandt verdens bedste til at lave marmelade. (Punktum) Derfor er det yderst vigtigt at produktet er 110% i orden. Har du spørgsmål eller kommentar til vore produkter, selvom det er ris eller ros, så vil vi meget gerne høre det.

Økologiske bær med masser af smag

Floridor får alle sine bær fra små økologiske og bæredygtige producenter. Det er yderst vigtigt at alle vores råvarer lever op til den standard, som skal være de ypperligste bær man kan finde på markedet. Vi vil aldrig gå på kompromis med kvaliteten, dette er vores garanti og sikkerhed for, at vi kan levere et produkt af højeste klasse. 

økologi er essentielt

Alle frugter og bær er 100% økologiske. Vi fokuserer på det gode håndværk, en høj hygiejnestandard og sporbarhed gennem processerne. For os er kvalitet vigtigere end kvantitet. Efter frugten er kommet i hus håndsorterer og håndvasker vi frugten. Der tilsættes intet andet end rørsukker og smag i form af eks. whisky, rom eller gin. På denne måde sikrer vi en så høj naturlig smagskoncentration som muligt i modsætning til lignende produkter, hvor der er mindre frugt og store mængder af sukker. 

mindre sukker mere smag

Mange producenter af marmelade tilføjer op til halvdelen af indholdet som sukker. Dette gøres for at konservere marmeladen, så holdbarheden blive så lang som overhovedet mulig. Vi tilsætter knapt så meget sukker, faktisk under en trediedel og dermed bevare vi smagen i marmeladen af de mange lækre økologiske bær. Istedet henkoger vi marmeladen direkte i glas for at forlænge holdbarheden. Herunder har vi illustreret indholdet af marmelade, Floridor’s vs almindelig marmelade.

Indholdet i normal marmelade
  • Bær 40% 40% 40%
  • Sukker 50% 50% 50%
  • Stivelse, aroma, konservering 10% 10% 10%

Indholdet i Floridor marmelade

  • Økologiske bær 75% 75% 75%
  • Økologisk rørsukker 20% 20% 20%
  • stivelse samt rom el. whisky 5% 5% 5%

* Indholdet i det viste er vejledende og cirka niveauer. Der er marmelader, som har højere frugt indhold og laverer sukkerindhold. Det viste er derfor et gennemsnit af almindelig marmelade. Det er vigtigt at læse indholdsfortegnelsen på den marmelade man køber. Bemærk at det der står først i deklarationen, skal være det der er mest af i produktet.

PAKKET I GLAS & TRÆ

Som du givet ved er emballage er ikke bare emballage. Det er vigtigt at alt, eller næsten alt på emballagen kan genbruges og dermed gå ind i en naturlig cyklus, hvor materialerne ikke bruger af jordens råstoffer, som frembringer unødvendigt co2.

Ved første øjekast kan det se ud til at Floridor bruger mere embalage end nødvendigt. Men der faktisk mening med den emballage vi bruger. Vi bruger nemlig ikke noget ret meget plast materiale. Alle vore emballager er laver at materiale som enten kan genbruges eller kan indgår en det naturlige kredsløb.

Indholdet er fortrinsvis pakket i glas med lufttætte låg. Udenom er så en gaveæske, hvor det meste er træ fra bambus eller gananvendeligt træ. Floridor støtter genbrugstanken.

Kontakt Os

Har du spørgsmål til vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vil forsøge at svare dig inden for 24 timer, men skulle der gå lidt lægere, håber vi må trække på din tålmodighed.