Floridor Luksus Slik og Chokolade for Feinschmeckere

.

Bliv ambassadør på et nyt
velsmagende luksus koncept

Man vil snart kunne opleve den første Floridor butik åbner i Danmark. Derefter forventes en kraftig ekspansion af konceptet, som i første omgang lanceres i mange af de største byer i Danmark. Kunne du tænke dig at blive ambassadør for Floridor, så læs mere om mulighederne længere nede på siden.

Floridor RammeFloridor Logo 2022Floridor Luksus Slik og Chokolade for FeinschmeckereFloridor Lille Logo

SE HELE PRÆSENTATION AF FLORIDOR PÅ EN DESKTOP COMPUTER

TID TIL ÅBNING AF FLORIDOR

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

VIL DU VÆRE FLORIDOR AMBASSADØR?

KLIK HER OG LÆS HVORDANFloridor Luksus Slik og Chokolade for Feinschmeckere

ET UNIKT KONCEPT

Hjertelig velkommen til Floridor!
Hvad gør Floridor til et unikt koncept? Floridor er meget kort fortalt en helt ny butikskæde - faktisk en meget eksklusiv en af slagsen. Vi har tænkt os at gøre det nemt for kunderne, at vælge nogle af det absolut bedste konfekture i Danmark og dermed de mest eksklusive vært- eller værtindegaver, der findes på markedet. Hvordan skal det forstås? Vi søger at finde de absolut bedste producenter, gerne små eller mindre virksomheder, og dermed samle nogle af de bedste produkter under ét fælles brand - Med fælles marketing strategi.

LÆS MERE >>>Floridor Luksus Slik og Chokolade for FeinschmeckereFloridor Lille Logo

VI HAR BRUG FOR DIN MENING

Du tænker måske - hvorfor skulle jeg være ambassadør for et helt nyt ukendt koncept?
Vi ønsker at blive det absolut bedste mærke på markedet inden for konfekture. Derfor har vi brug for at høre andres mening om både os og vores produkter. Samtidig vil vi selvfølgelig gerne have dig til at være vores ambassadør over for omverden. Det er essentielt at du kan og vil bruge noget tid på projektet og at du vil bruge både din viden og knowhow på at fremme Floridor. Det er selvfølgelig dig som bestemmer farten og selv vælger hvor meget du kan og vil deltage.

LÆS MERE >>>Floridor Luksus Slik og Chokolade for Feinschmeckere

VI VIL GIVE DIG GAVER

Hvad er din opgave så?
Du modtager fra os, engang imellem, en sending af produkter fra forskellige producenter - selvfølgelig helt uden beregning! Det kan være produkter som vi påtænker at introducere til markedet, men det kan også være en helt ny emballage, som vi ønsker at høre din mening omkring. Det kan nogle gange være et tip eller et problem som vi ønsker at finde et svar på. Det kan nogle gange være noget som tager 2 minutter og andre gange noget som tager lidt længere tid at svarer på.

LÆS MERE >>>Floridor Luksus Slik og Chokolade for FeinschmeckereFloridor Luksus Slik og Chokolade for Feinschmeckere

Vi er i et samarbejde, afhængig af at alle ambassadører ser potentialet, i at skabe det absolut bedste for Floridor's kunder. Vi vil nemlig gøre alt hvad der står i vore magt, for at din mening får den opmærksomhed den fortjener. Vi sigter på at gøre Floridor til en stor succes, selvfølgelig i Danmark, men også internationalt. Det kræver rigtigt hårdt arbejde, men også lykke og lidt held! Dette opnår vi kun ved hele tiden at forsøge at gøre vores absolut bedste! Derfor vil vi gerne kvittere med at sige dig, på forhånd et stort tak for hjælpen og håber vi kan give dig noget givtigt den anden vej...

LÆS MERE >>>Floridor Luksus Slik og Chokolade for Feinschmeckere

SOM TAK FOR HJÆLPEN

HÅBER AT HØRE FRA DIG

Vi tænker at du måske har nogle spørgsmål...
Så tøv endelig ikke med at kontakt os. Vi vil meget gerne i dialog, også for at finde ud af om der er noget vi kan gøre bedre eller anderledes. Måske har du én idé, der kan styrke konceptet eller gøre det vi allerede gør bedre.

Du kan altid skrive til os på floridor@floridor.dk eller benytte kontaktformen lige herunder...

Håber meget at høre fra dig!
Mange venlige hilsner Floridor

LÆS MERE >>>Floridor Luksus Slik og Chokolade for FeinschmeckereFloridor Lille Logo
Floridor Luksus Slik og Chokolade for FeinschmeckereFloridor Logo

VI TAKKER FOR OPMÆRKSOMHEDEN

TILMELD DIG VENLIGST HERUNDER

Vi søger ambassadører!

Kunne du, være interesseret i at blive ambassadør til Floridor?
Så vil vi meget gerne i dialog med dig.

Tanken bag Floridor er at kunne levere noget af det absolut bedste konfekture under ét samlet brand. Floridor er for dem der sætter pris på det eksklusive, fantastiske smagsoplevelser og ikke mindst det gode håndværk.

Vi søger derfor personer som elsker konfekture. Som ser sig selv som et engageret menneske med stor passion i livet og ønsker at deltage sammen med andre i et nyt eventyr, hvor humøret er højt og uventede overraskelser er en del af pakken.

Arbejdet er 100% ulønnet og der gives ingen garantier for deltagelse i alt hvad Floridor udvikler eller udsender. Men vi vil forsøge at afholde et eller flere arrangementer om året, hvor du selvfølgelig bliver inviteret med som æresgæst…

Vil du være en del af en spændende rejse? Så håber vi meget at høre fra dig.

Mange venlige hilsner René Rodam Floridor


Vi har fra begyndelsen sat ambitionsniveauet for Floridor højt. Derfor vil vi kontinuerligt arbejde hårdt på at optimerer vores produktportefølje. Meningen med dette er at stadfæste Floridor, som et stærkt brand inden for det eksklusive. Alt hvad vi leverer, skal være det absolut bedste på markedet. Håber meget du vil tage godt imod vores koncept og skulle du have nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig herunder.

Direkte: +45 6061 4646 eller floridor@floridor.dk

 

- René Rodam Adm. dir. Floridor

Kontakt Os

Har du øvrige spørgsmål til vores koncept eller produkter, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vil normalt svare dig inden for 24 timer, men skulle der gå lidt længere tid, håber vi på at vi kan trække lidt på din tålmodighed.

Ser frem til at høre fra dig!