0 emner
+45 6061 4646 floridor@floridor.dk

.

START

BEGYNDER AUTOMATISK OM 2 MINUTTER

MÅ VI
PRÆSENTERE

FLORIDOR CANDY & CONFECTURE

SMAGEN AF SUPERB KONFEKTURE

FLORIDOR ER

SMAGEN AF FORFØRENDE LÆKKERIER

SMAGEN AF FORSKELLIGE FARVER

FREMBRAGT AF DE BEDSTE RÅVARER

PRODUCENTER FRA HELE VERDEN

TAKKER FOR OPMÆRKSOMHEDEN

KONTAKT OS FOR NÆRMERE INDTRODUKTION

PRÆSENTATION AF FLORIDOR VISES KUN PÅ EN DESKTOP COMPUTER.

TID TIL ÅBNING AF FLORIDOR

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

et helt nyt mærke

Floridor er et nyt brand som leverer fantastisk spændende highend gaver af absolut højeste kvalitet fra hele verden.

for feinsmeckere

Vores gaver er for dem som sætter stor pris på exceptionelle smagsoplevelser. Er du til gourmet, vil du elske Floridor!

vil være bedst

Vi vil konstant søge at blive de bedste på markedet. En hæder vi vil opnå med ihærdighed, grundighed og kærlighed.

.

VI HAR BRUG FOR DIG!

KLIK HER OG LÆS HVORFOR

ET UNIKT KONCEPT

Hjertelig velkommen til Floridor!
Hvad gør Floridor til et unikt koncept? Floridor er meget kort fortalt en "pakkeløsning" - faktisk en meget eksklusiv en af slagsen. Vi har tænkt os at gøre det nemt for kunderne, at vælge nogle af de absolut bedste og mest eksklusive vært- eller værtindegaver, der findes på markedet. Hvordan skal det forstås? Vi søger at finde de absolut bedste producenter, gerne små eller mindre virksomheder, og dermed samle nogle af de bedste produkter under ét fælles brand - Med fælles marketing strategi.

LÆS MERE >>>

VI HAR BRUG FOR DIN MENING

Du tænker måske - hvorfor skulle jeg være ambassadør for et helt nyt ukendt koncept?
Vi ønsker at blive det absolut bedste gave-koncept på markedet. Derfor har vi brug for at høre andres mening om både os og vores produkter. Samtidig vil vi selvfølgelig gerne have dig til at være vores ambassadør over for omverden. Det er essentielt at du kan og vil bruge noget tid på projektet og at du vil bruge både din viden og knowhow på at fremme Floridor. Det er selvfølgelig dig som bestemmer farten og selv vælger hvor meget du kan og vil deltage.

LÆS MERE >>>

VI VIL GIVE DIG GAVER

Hvad er din opgave så?
Du modtager fra os, engang imellem, en sending af produkter fra forskellige producenter - selvfølgelig helt uden beregning! Det kan være produkter som vi påtænker at introducere til markedet, men det kan også være en helt ny emballage, som vi ønsker at høre din mening omkring. Det kan nogle gange være et tip eller et problem som vi ønsker at finde et svar på. Det kan nogle gange være noget som tager 2 minutter og andre gange noget som tager lidt længere tid at svarer på.

LÆS MERE >>>

Vi er i et samarbejde, afhængig af at alle ambassadører ser potentialet, i at skabe det absolut bedste for Floridor's kunder. Vi vil nemlig gøre alt hvad der står i vore magt, for at din mening får den opmærksomhed den fortjener. Vi sigter på at gøre Floridor til en stor succes, selvfølgelig i Danmark, men også internationalt. Det kræver rigtigt hårdt arbejde, men også lykke og lidt held! Dette opnår vi kun ved hele tiden at forsøge at gøre vores absolut bedste! Derfor vil vi gerne kvittere med at sige dig, på forhånd et stort tak for hjælpen og håber vi kan give dig noget givtigt den anden vej...

LÆS MERE >>>

SOM TAK FOR HJÆLPEN

HÅBER AT HØRE FRA DIG

Vi tænker at du måske har nogle spørgsmål...
Så tøv endelig ikke med at kontakt os. Vi vil meget gerne i dialog, også for at finde ud af om der er noget vi kan gøre bedre eller anderledes. Måske har du én idé, der kan styrke konceptet eller gøre det vi allerede gør bedre.

Du kan altid skrive til os på ambassador@floridor.dk eller benytte kontaktformen lige herunder...

Håber meget at høre fra dig!
Mange venlige hilsner Floridor

LÆS MERE >>>

TAKKER FOR OPMÆRKSOMHEDEN

TILMELD DIG VENLIGST HERUNDER

Vi søger ambassadører!

Kunne du, være interesseret i at blive ambassadør til Floridor?
Så vil vi meget gerne i dialog med dig.

Tanken bag Floridor, er at kunne levere nogle af de absolut bedste vært- og værtindegaver, under ét samlet brand. Floridor er for dem der sætter pris på det eksklusive, fantastiske smagsoplevelser, men også det gode håndværk.

Vi søger derfor personer som elsker konfekture og konserves. Som ser sig selv som et engageret menneske med stor passion i livet og ønsker at deltage sammen med andre i et nyt eventyr, hvor humøret er højt og uventet overraskelser er en del af pakken. Arbejdet er 100% ulønnet og der gives ingen garantier for deltagelse i alt Floridor udvikler eller udsender. Men vi vil forsøge at afholde et arrangement om året, hvor du selvfølgelig bliver inviteret som æresgæst…

Vil du være en del af en spændende rejse? Så håber jeg meget at høre fra dig.

Mange venlige hilsner René Rodam Floridor


Vi har fra begyndelsen sat ambitionsniveauet for Floridor højt. Derfor vil vi kontinuerligt arbejde hårdt på at optimerer vores produktportefølje. Meningen med dette er at stadfæste Floridor, som et stærkt brand inden for det eksklusive. Alt hvad vi leverer, skal være det absolut bedste på markedet. Håber meget du vil tage godt imod vores koncept og skulle du have nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig herunder.

Direkte: +45 6061 4646 eller floridor@floridor.dk

 

- René Rodam Adm. dir. Floridor

Kontakt Os

Har du øvrige spørgsmål til vores koncept eller produkter, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vil normalt svare dig inden for 24 timer, men skulle der gå lidt længere tid, håber vi på at vi kan trække lidt på din tålmodighed.

Ser frem til at høre fra dig!