0 emner
+45 6061 4646 floridor@floridor.dk

.

START

BEGYNDER AUTOMATISK OM 2 MINUTTER

MÅ VI
PRÆSENTERE

FLORIDOR CANDY & CONFECTURE

VI SØGER FANTASTISK KONFEKTURE

FREMBRAGT AF DE BEDSTE RÅVARER

AF HÅNDLAVET UDSØGT LAKRIDS?

ER DU PRODUCENT...

ELLER AF DET LÆKRESTE CHOKOLADE?

ELLER MÅSKE NOGET HELT TREDJE?

KAN DU LEVERER SOM PRIVAT LABEL?

TAKKER FOR OPMÆRKSOMHEDEN

SÅ TØV ENDELIG IKKE MED AT KONTAKTE OS

VELKOMMEN TIL FLORIDOR

PRÆSENTATION AF FLORIDOR VISES KUN PÅ EN DESKTOP COMPUTER

TID TIL ÅBNING AF FLORIDOR

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

et helt nyt mærke

Floridor er et nyt brand som leverer fantastisk spændende highend gaver af absolut højeste kvalitet fra hele verden.

for feinsmeckere

Vores gaver er for dem som sætter stor pris på exceptionelle smagsoplevelser. Er du til gourmet, vil du elske Floridor!

vil være bedst

Vi vil konstant søge at blive de bedste på markedet. En hæder vi vil opnå med ihærdighed, grundighed og kærlighed.

.

VI HAR BRUG FOR DIG!

KLIK HER OG LÆS HVORFOR

ET UNIKT KONCEPT

Hjertelig velkommen til Floridor!
Hvad gør Floridor til et unikt koncept? Floridor er meget kort fortalt en "pakkeløsning" - faktisk en meget eksklusiv en af slagsen. Vi har tænkt os at gøre det nemt for kunderne, at vælge nogle af de absolut bedste og mest eksklusive vært- eller værtindegaver, der findes på markedet. Hvordan skal det forstås? Vi søger at finde de absolut bedste producenter, gerne små eller mindre virksomheder, og dermed samle nogle af de bedste produkter under ét fælles brand - Med ensartet eksklusiv emballage og fælles marketing strategi...

LÆS MERE >>>

GANSKE UFORPLIGTENDE

Som producent tænker du måske - hvorfor skulle jeg deltage i et helt nyt ukendt koncept? Du har givet en god forretning og levere noget af det bedste man kan få, inden for din specifikke kategori. Ved nye forretninger er der altid masser af arbejde, forpligtigelser og lange kontrakter som skal overholdes. Men ikke hos Floridor! Her er det dig der bestemmer farten og vælger selv hvor meget du vil deltage. Vi vil nemlig gerne have at du som producent, står bag dine produkter og dertil lægger navn og historie til det du leverer. Da du er eksperten, har vi selvfølgelig blind tillid til dig og din virksomhed iøvrigt...

LÆS MERE >>>

VI VIL SAMARBEJDE

Hvad er din opgave så? Du udvælger, i samarbejde med en konsulent fra Floridor, de varer eller produkter som skal med i konceptet som privat label. Du modtager fra os, designvejledning til påsætning at mærker eller specielt designede emballage eller kasser. Så fakturer du Floridor og modtager betaling kort tid efter modtagelsen. Yderst enkelt!
Floridor's opgave er at fokusere på indsalg, markedsføring og service. Samt at skabe en effektiv strategi omkring pr, marketing, promotion og events...

LÆS MERE >>>

Jamen udvander jeg så ikke mit eget brand? Ingenlunde! Du vil på intet tidspunkt skulle ændre din egen produkter eller forretningsmodel. Faktisk er din historie en yderst vigtig del af konceptet. Vi er i et samarbejde, afhængig af at alle deltagere ser potentialet, i at skabe det absolut bedste for kunderne. Vi vil nemlig gøre alt hvad der står i vore magt for at du og dine produkter får den opmærksomhed de fortjener. Vi sigter på at gøre Floridor til en stor succes i Danmark, men også internationalt. Det kræver rigtigt hårdt arbejde, men også lykke og lidt held! Dette opnår vi kun ved at gøre vores absolut bedste!

LÆS MERE >>>

EN KÆMPE STOR SUCCES

HÅBER AT HØRE FRA DIG

Vi tænker at du måske har nogle spørgsmål...
Så tøv endelig ikke med at kontakt os. Vi vil meget gerne i dialog, også for at finde ud af om der er noget vi kan gøre bedre eller anderledes. Måske har du én idé, der kan styrke konceptet eller gøre det vi allerede gør bedre.

Du kan altid skrive til os på floridor@floridor.dk eller benytte kontaktformen lige herunder...

Håber meget at høre fra dig!
Mange venlige hilsner Floridor

LÆS MERE >>>

TAKKER FOR OPMÆRKSOMHEDEN

Vi søger mindre producenter

Kunne du som producent, være interesseret i at blive leverandør til Floridor? Så vil vi meget gerne i dialog med dig.

Tanken bag Floridor, er at kunne levere nogle af de absolut bedste produkter, under ét samlet brand. Floridor er for dem der sætter pris på det gode håndværk og sætter en ære i at fremstille det absolut ypperligste inden for konfekture- og konservesprodukter.

Vi søger bl.a. producenter af lakrids, blocher, chokolade, vingummi, kager, honning, marmelade, syltede / fermenterede produkter. Det kan selvfølgelig også være nogle andre produkter… Men de skal kunne pakkes og sælges som små vært- eller værtinde gaver. Vi søger ikke efter ferske- eller frostvare som is, frugt mm.

Vil du være en del af en spændende rejse? Så håber jeg meget at høre fra dig.

Mange venlige hilsner René Rodam Floridor


Vi har fra begyndelsen sat ambitionsniveauet for Floridor højt. Derfor vil vi kontinuerligt arbejde hårdt på at optimerer vores produktportefølje. Meningen med dette er at stadfæste Floridor, som et stærkt brand inden for det eksklusive. Alt hvad vi leverer, skal være det absolut bedste på markedet. Håber meget du vil tage godt imod vores koncept og skulle du have nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig herunder.

Direkte: +45 6061 4646 eller floridor@floridor.dk

 

- René Rodam Adm. dir. Floridor