Må vi
præsentere

FLORIDOR FOR FEINSCHMECKERE

Floridor RammeFloridor LogoFloridor Luksus Slik og Chokolade for FeinschmeckereFloridor Lille Logo

SE HELE PRÆSENTATION AF FLORIDOR PÅ EN DESKTOP COMPUTER

TID TIL ÅBNING AF FLORIDOR

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

for Feinschmeckere

Vores konfekture er for dem som sætter pris på høj kvalitet og exceptionelle smagsoplevelser. Er du til gourmet, vil du elske Floridor!

et helt nyt mærke

Floridor er et nyt mærke som leverer fantastisk konfekture af absolut højeste kvalitet, kreeret af de bedste producenter fra hele Danmark.

vil være bedst

Vi vil konstant forsøge at blive den bedste på markedet. En hæder vi vil opnå med ihærdighed, grundighed og kærlighed til konfekture.

VI HAR BRUG FOR DIG!

KLIK HER OG LÆS HVORFORFloridor Luksus Slik og Chokolade for Feinschmeckere

ET UNIKT KONCEPT

Hjertelig velkommen til Floridor!
Hvad gør Floridor til et unikt koncept? Floridor er meget kort fortalt en helt ny forretning - faktisk en meget eksklusiv en af slagsen. Vi har tænkt os at gøre det nemt for kunderne, at vælge nogle af de absolut bedste og mest eksklusive konfekture der findes på markedet. Hvordan skal det forstås? Jo vi søger at finde de absolut bedste producenter, gerne små eller mindre virksomheder, og dermed samle nogle af de bedste produkter i en fælles butik - I et eksklusivt design, høj service og en målrettet marketing strategi...

LÆS MERE >>>Floridor Luksus Slik og Chokolade for FeinschmeckereFloridor Logo

GANSKE UFORPLIGTENDE

Som producent tænker du måske - hvorfor skulle jeg deltage i et helt nyt ukendt koncept? Du har givet en god forretning og leverer noget af det bedste man kan få, inden for din specifikke kategori. Ved nye forretninger er der altid masser af arbejde, forpligtigelser og lange kontrakter som skal overholdes. Men ikke hos Floridor! Her er det dig der bestemmer farten og vælger selv hvor meget du vil deltage. Vi vil nemlig gerne have at du som producent, står bag dine produkter og dertil lægger navn og historie til det du leverer. Da du er eksperten, har vi selvfølgelig blind tillid til dig og din virksomhed i øvrigt...

LÆS MERE >>>Floridor Luksus Slik og Chokolade for FeinschmeckereFloridor Luksus Slik og Chokolade for Feinschmeckere

VI VIL SAMARBEJDE

Hvad er din opgave så? Du udvælger, i samarbejde med en konsulent fra Floridor, de varer eller produkter som skal med i konceptet eller butikken. Ved whitelabel modtager du fra os, designvejledning til påsætning af mærker eller specielt designede emballage eller kasser. Så fakturer du Floridor og modtager betaling kort tid efter modtagelsen. Yderst enkelt!
Floridors fornemmeste opgave er at fokusere på salg, markedsføring og service. Samt at skabe en effektiv strategi omkring pr, marketing, promotion og events...

LÆS MERE >>>Floridor Luksus Slik og Chokolade for FeinschmeckereFloridor Luksus Slik og Chokolade for Feinschmeckere

Jamen udvander jeg så ikke mit eget brand? Ingenlunde! Du vil på intet tidspunkt skulle ændre din egen produkter eller forretningsmodel. Faktisk er din historie en yderst vigtig del af konceptet. Vi er i et samarbejde, afhængig af at alle deltagere ser potentialet, i at skabe det absolut bedste for kunderne. Vi vil nemlig gøre alt hvad der står i vore magt for at du og dine produkter får den opmærksomhed de fortjener. Vi sigter på at gøre Floridor til en stor succes i Danmark, men også internationalt. Det kræver rigtigt hårdt arbejde, men også lykke og lidt held! Dette opnår vi kun ved at gøre vores absolut bedste!

LÆS MERE >>>Floridor Luksus Slik og Chokolade for Feinschmeckere

EN KÆMPE STOR SUCCES

HÅBER AT HØRE FRA DIG

Vi tænker at du måske har nogle spørgsmål...
Så tøv endelig ikke med at kontakt os. Vi vil meget gerne i dialog, også for at finde ud af om der er noget vi kan gøre bedre eller anderledes. Måske har du én idé, der kan styrke konceptet eller gøre det vi allerede gør bedre.

Du kan altid skrive til os på floridor@floridor.dk eller benytte kontaktformen lige herunder...

Håber meget at høre fra dig!
Mange venlige hilsner Floridor

LÆS MERE >>>Floridor Luksus Slik og Chokolade for FeinschmeckereFloridor Lille LogoFloridor Lille Logo

VI TAKKER FOR OPMÆRKSOMHEDEN

Floridor Luksus Slik og Chokolade for FeinschmeckereFloridor Lille Logo
START

BEGYNDER AUTOMATISK OM 2 MINUTTER

VI SØGER DEN ABSOLUT BEDSTE KONFEKTURE

Floridor Luksus Slik og Chokolade for Feinschmeckere

FREMBRAGT AF DE BEDSTE RÅVARER

Slik, Chokolade og Konfekture for Feinschmeckere

AF UDSØGT HÅNDLAVET LAKRIDS?

ER DU PRODUCENT...

ELLER AF DET LÆKRESTE CHOKOLADE?

ELLER MÅSKE NOGET HELT TREDJE KONFEKTURE...

VIL DU VÆRE LEVERANDØR TIL FLORIDOR?

Floridor Lille Logo

VI TAKKER FOR OPMÆRKSOMHEDEN

SÅ TØV ENDELIG IKKE MED AT KONTAKTE OS

Floridor Lille Logo

Vi søger mindre producenter

Kunne du som producent af konfekture, være interesseret i at blive leverandør til Floridor? Så vil vi meget gerne i dialog med dig. Gerne som produkter til “whitelabel” men dette er ikke et krav.

Tanken bag Floridor, er at kunne levere nogle af de absolut bedste produkter til kunder over hele Danmark, under ét samlet brand. Floridor er for de producenter som sætter pris på det gode håndværk og sætter en ære i at fremstille det absolut ypperligste inden for konfekture.

Vi søger bl.a. producenter af lakrids, bolcher, chokolade, vingummi og karamel. Det kan selvfølgelig også være nogle andre produkter… Men de skal kunne pakkes og sælges i poser eller æsker, meget gerne til vært- eller værtindegaver. Vi søger ikke efter ferske- eller frostvare som is, frugt mm.

Vil du være en del af en spændende rejse? Så håber vi meget at høre fra dig.

Mange venlige hilsner René Rodam Floridor


Vi har fra begyndelsen sat ambitionsniveauet for Floridor højt. Derfor vil vi kontinuerligt arbejde hårdt på at optimerer vores produktportefølje. Meningen med dette er at stadfæste Floridor, som et stærkt brand inden for det eksklusive. Alt hvad vi leverer, skal være det absolut bedste på markedet. Håber meget du vil tage godt imod vores koncept og skulle du have nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig herunder.

Direkte: +45 6061 4646 eller floridor@floridor.dk

 

- René Rodam Adm. dir. Floridor